Bemutatkozás

E-mail Nyomtatás PDF

Üdvözlöm a honlapomon!

 

  • Dr.Fux Attila állatorvos vagyok, 2003-ban végeztem Budapesten az Állatorvos Tudományi Egyetemen és azóta kisállatok gyógyításával, sebészettel foglalkozom.
 
 
 Speciális sebészeti( ortopédia, lágysebészet, lézersebészet) ellátás az ország 3 pontján(  Budapest, Szentes, Jászapáti) kutyáknak, macskáknak.Részletfizetési lehetőség, orvosi garancia is lehetséges az általunk végzett beavatkozásokra!
 
  • Felszívódó( ún. bioimplantatumok) használata a legmodernebb műtéti technikák közé tartozik. Nincs második műtét, nincs második altatás, nincs újabb fájdalom, felépülés, nincs újabb műtéti költség! Mindenki eldöntheti, hogy egy vagy kettő műtétet szeretne kedvencének????Hagyományos esetben a műtétileg behelyezett fém implantokat( csavarok, lemezek, tűződrótok) el kell távolítani, itt viszont nem, ezek teljesen felszívódnak.........
 
 
 
 Legmodernebb eljárás a PRP kezelés kutya esetében, Magyarországon elsőként kezdtük el  szemészetben és ortopédiában használni és nagyon pozitívak  a tapasztalataink, gyógyulási  eredményeink! Hasonlóan a PRP kezeléshez, az őssejt kezelés  is  eredményes és jól  működő, minimálisan  invazív beavatkozás( ízületi injekció) tulajdonképpen és a porcépítés  vezérhajója,  tudományos, orvosi eredmények embereknél is túlmutatnak az  ízületgyulladások, porckopások  esetében közismert porcerősítők( chondroitin+  glükózamin) adásán.
  

 Leggyakoribb kutya térdbetegségekről szeretnék hasznos információkat a kedves    tulajdonosokkal közölni, ez a célja írásaimnak különböző fórumokon, ahol SZAKÉRTŐKÉNT számítanak rám, szívesen segítek mindenkinek, aki hozzám fordul kérdésével !
 
Egyik ilyen betegség a kutya keresztszalag szakadása, melyről egy  fejezet szól. Évtizedek óta nemzetközi szinten és Magyarországon is nagyon sok műtétet  végeztek kollégák, különböző állatorvosi sebészi technikával. Ennek a betegségnek már  valóban történelme van és ez csak további új fejezetekkel fog bővülni.  Másik leggyakoribb  megbetegedés kutyák térdkalácsficama( patellaficam), amivel részletesen  foglalkozunk, közérthető módon
 
  
 
.Bővebb info: www.kutyaterd.hu oldalon

Hívjon bizalommal ! Mi valóban segítünk.... 

Dr. Fux Attila DVM